Tervetuloa seuraamaan Maddeneiden sukua!^^ Alku voi olla hieman töksähtelevä tai kuiva, sillä olen vahingossa poistanut tämän ikkunan kaksi kertaa, ja olen aloittanut aina alusta.. Mutta, toivottavasti kommentoitkin sitten!:D Pahoittelen tämän osan kuvien huonolaatuisuutta!

~Predictable

 

1102053.jpg

Laer Cu Belegin naapurustoon kaahasi taksi. Taksista astui ulos nuori nainen, joka silmäili uutta tonttiaan. Nainen näytti selvästi pettyneeltä tähän ostokseen; hän oli odottanut edes vähän parempaa asuntoa itselleen. Tämä sim on Amber Madden, perhetavoitteinen rapu, joka haluaa viettää kultavuosipäivää. Amber pitää vaaleahiuksisista simeistä, jotka ovat hyvä kuntoisia, mutta ei voi sietää hieman pyörehköjä simejä.

 

1102060.jpg

Tämän todella pienen talon ja ylisuuren tontin myyjä oli vetänyt Amberia pahemman kerran nenästä. No, eipä kyllä Amberin mummonmökissä nyt päällepäin ollut mitään kehuttavaa; ikkunat olivat pienet ja osittain katon alla, ovi näytti huteralta ja koko talo oli todella pieni. Kaksi hyvää puolta tuossa pienessä kopperossa kyllä oli; siinä oli katto suojaamassa rankoilta vesi- ja lumisateilta, sekä murtovarkaat ajattelisivat ettei tuossa pienessä kopperossa mitään arvokasta ole. Amber astui huokaisten nurmikolle ja avasi oven. Hän huokaisi uudestaan kun näki, että talossa oli vain kaksi huonetta. (Talon sisäkuva puuttuu..)

 

1102128.jpg

Amber oli pyytänyt kyllä myyjältä, että hän voisi pistää sinne muutamia tavaroita, kuten kirjahyllyn. Amber nimittäin piti paljon lukemisesta, ja siksi ehdottomasti halusi taloonsa kirjahyllyn. Myyjä oli täyttänyt Amberin toiveen pistämällä taloon kirjahyllyn. Amber meni hieman ilahtuneena kirjahyllyn luo, veti sieltä keittokirjan ja alkoi opiskella ruoanlaittoa.

 

1102173.jpg

Amber kuitenkin pian kyllästyi ruoanlaiton opiskelemiseen, ja päätti mennä haukkaamaan happea. Ulos päästyään Amber huomasi postelijoonin käppäilevän tietä pitkin. Amber juoksi tämän luo ja tervehti tätä. He rupattelivat vähän aikaa, mutta pian selvisi että heillä ei ollut paljoa puhumisen aihetta, sillä molemmilla oli erilaiset mielipiteet asioista.

 

1102094.jpg

Puutarhakerhon jäsen tuli kyläilemään, mutta hän vain totesi, että Amberin pitäisi tehdä jotain puutarhalleen, että pääsisi puutarhakerhoon jäseneksi. Sen jälkeen mies lähti pois.

 

1102149.jpg1102216.jpg

Naapuritkin tulivat pian tervehtimään uutta asukasta. Amber tervehti heitä kohteliaasti.

 

1102160.jpg1102169.jpg

Amber jutteli tämän Wilhelmiinan kanssa, mutta heilläkään ei paljoa yhteistä puheenaihetta ollut, joten Amber pian ns. tylsistyi tämän juttuihin ja hyvästeli naapurit.

 

1102212.jpg

Amberin spagetin syöminen keskeytyi, kun joku soitti hänelle. Puhelimen toisessa päässä oli vieras ääni Amberille, mutta mies vain jutteli kaikkea Amberille. Pian tämä kysyi, että lähtisikö Amber heidän seurueensa kanssa kaupungille. Amber tietenkin suostui, eihän hänellä täällä kotonakaan mitään muuta tekemistä ollut, kun työkin alkaisi vasta huomenna.

 

1102289.jpg1102255.jpg1102258.jpg

Seurue saapui Laulumajaan(?) ja siellä tuo Dimitri, joka oli Amberin ottanut mukaan seurueelle, niin osoittautui leikkisäksi simiksi. Hän leikki koko ajan tyynysotaa, joka Amberia hieman huvitti.

 

1102235.jpg1102221.jpg1102219.jpg

Amber avasi Laulumajassa radion, ja tuo Justus tuli Amberin eteen ja piti häntä vielä rumana. Amber katsoi Justusta hieman oudoksuen, mutta alkoi sitten tanssia. Pian neljä seuruelaista tuli mukaan tanssimaan, huvittavan näköisesti.^^

 

1102278.jpg

Muutaman sim tunnin päästä Amber hyvästeli seuruelaiset, ja kuitenkin kello alkoi olla jo niin paljon, että Amber päätti soittaa taksin, ja lähti kotiin.

 

1102292.jpg1102287.jpg

Amber meni nukkumaan, ja heräsi muutamien sim tuntien päästä. Hän huomasi, ettei ollut syönyt mitään sen spagetin jälkeen, ja vatsakin alkoi kurnia. Amber teki itsellensä ruokaa.

 

1102291.jpg

Pian ulkoa kuului auton tööttäys, ja Amber tajusi sen olevan työauto. Amber vaihtoi nopeasti työvaatteensa ja juoksi ulos. Hän huomasi likaisen audon odottamassa tiellä, meni sen luo ja astui sisään. 

 

1105161.jpg

Iltapäivällä sama auto ajoi tielle. Amber astui kyydistä ulos, ja toi mukanaan ylennyksen, pääsi vissiin Laskuvarjojääkäriksi (?). Työajat pysyivät samoina.

 

1105181.jpg

Amber tilasi nukkumisen ja kylvyssä käynnin jälkeen taksin. Taksi tulikin aika pian.

 

1105189.jpg

Pian taksi oli perillä, ja Amber avasi oven ja lähti taksista nopeasti ulos.

 

1102294.jpg

Mikäköhän noita kahta oikein vaivaa?x>

 

1102288.jpg

Näyttää aika paljon siltä ruskeahuppariselta Joonakselta?

 

1102300.jpg

No tämä on aika turha kuva, mutta tuolla on vain niin hauska ilme.:)

 

1102298.jpg

Amber huomasi eturivissä Reiskan, joka omisti hienon naaman!:> Amber meni Reiska Ruususen puheille, ja siinä he rupattelivat vähän aikaa, kunnes Amber ajatteli, että olisi sopiva aika lähteä takaisin kotiin. Hän pyysi Reiskalta puhelinnumeroa, ja antoi omansa tälle.

 

1102303.jpg

Myöhemmin illalla Amber soitti Reiskalle. He olivat soitelleet aiemmin päivällä, ja heistä oli tullut jo kaverit. Amber yritti halata tätä, ihailla ja vaikka mitä muuta, mutta Reiska vain mökötti.

 

Miten käy Amberille? Suostuuko Reiska halata Amberia? Se selviää seuraavassa jaksossa..^^ Kommentit ovat toivottuja!:D